Ügyvédi Irodánk 2004-ben alakult. Az alapítástól kezdődően alapelvünk és célkitűzésünk, hogy kiemelkedő jártassággal, magas színvonalon nyújtsunk gyors és hatékony jogi szolgáltatást az Ügyvédi Irodánkhoz forduló ügyfelek számára.

Szakmai felfogásunk szerint minden ügyet komplexitásában kell vizsgálni, mivel a jog nem csak elméleti jogi kategóriák szerint működik. Ügyvédi Irodánk minden ügyet gondosan, minden szempontot megvizsgálva kezel, kiemelt figyelemmel az üzleti és kereskedelmi jogi aspektusokra, a kívánt gazdasági hatásokra és ügyfeleink gazdasági érdekeire, részletes tájékoztatást adva az adott jogügylet hátteréről, annak érdekében, hogy a kellő információ birtokában a Megbízó számára leghatékonyabb, és legköltségkímélőbb megoldás legyen kiválasztható.

Ügyvédi Irodánk alapítása óta a gyakorlatban sikeresen megvalósított szakmai célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszútávú, az ügyvéd-ügyfél közötti bizalmon alapuló kapcsolatot építsünk ki. E filozófia sikerét igazolja, hogy Ügyvédi Irodánk folyamatosan bővülő ügyfélkörének jelentős részével több évre visszanyúló, állandó megbízási jogviszonyban állunk.